Binnenvaartcentrum - vrijwilligers


Binnenvaartcentrum - vrijwilligers

De Vereniging De "Binnenvaart" is op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten voor diverse werkzaamheden.

  • Medewerkers voor 1 dag in de week.
    Voor allerlei administratieve werkzaamheden, correspondentie, archivering, klusjesman of vrouw et cetera. Eventueel kunnen omgaan met een computer. Inlichtingen op het kantoor van de Vereniging "De Binnenvaart" (vragen naar John Emans)
    Het kantoor van Vereniging "De Binnenvaart" is gevestigd aan boord van de RENE SIEGFRIED, Maasstraat te Dordrecht. Elke donderdag van 10.00 uur tot 15.00 uur zijn er mensen werkzaam.
  • Medewerkers die behulpzaam willen zijn bij de RENÉ SIEGFRIED
    Een belangrijk onderdeel van het Binnenvaartcentrum is de RÉNE. SIEGFRIED met de LASHbak. De RENÉ SIEGFRIED is het drijvende vlaggenschip van vereniging “De Binnenvaart”. Voor het handhaven van een goedverzorgde uitstraling van de vaartuigen zijn voor het onderhoud vele handen nodig, maar ook vakkennis, enthousiasme, inventiviteit en doorzettingskracht.
  • Medewerkers, die 1x per 2 of 3 maanden op een zaterdag behulpzaam willen zijn als gastvrouw/heer of om in het museum mensen rond te leiden en nadere uitleg te geven over de binnenvaart.

Omdat vele handen licht werk maken doet vereniging “De Binnenvaart” hierbij een oproep voor vrijwilligers, die ons op de één of andere manier behulpzaam willen zijn bij deze nieuwe activiteit. U krijgt er veel voldoening voor terug. U kunt u hiervoor melden via Postbus 24066, 3007 DB Rotterdam of via e-mail info@debinnenvaart.nl

Nadere info bij Jos van Dongen (tel: 0162-314569 / GSM 0653910154)