Woensdag 22 juni 2022 Themadag SHV

De vereniging Steeds Hechte Vriendschap (SHV) organiseert op woensdag 22 juni aanstaande een Themadag voor het SHV concern, in ruime zin, Oud medewerkers en belangstellenden van de SHV, NRV, NESKA, EWT en de PAM cq CALPAM zijn van harte welkom.

Dit vindt plaats op de René Siegfried, het binnenvaartmuseum van de vereniging ‘De Binnenvaart’. Ligplaats is in het Wantij in Dordrecht.

De start is om 10.00 uur met koffie en er wat bij. Vervolgens kunt u met elkaar bij praten. Daarna gebruiken we de lunch. Er wordt ook een film gedraaid en u bent in de gelegenheid het museum, de Lashbak en het motorschip Marot te bezoeken. Tientallen prachtige modellen onder andere de Grotius de Dukkies alle 8 en veel meer.

Maar het is niet rolstoel vriendelijk. Er is parkeerruimte en met openbaar vervoer vanaf het station met bus 4 richting Staart makkelijk te bereiken. Eerste halte over het Wantij uitstappen.

Het adres is Werf van Biesbosch nummer 94. 3313 D.A. voormalig adres Maasstraat 13.

De kosten zijn 10,00 euro pp.

 

Laat voor 15 mei weten of u deel neemt en met hoeveel personen aan H.J. Platteschorre telefoon 0623800572 of mail naar jan.platteschorre@hetnet.nl.

Betaling aan Jan Platteschorre. Ibannummer NL60 INGB 0000 296730 VOOR 30 mei.

Tenslotte moeten we alles regelen. Geef het aan oud medewerkers door en we hopen u te zien. Heeft u vragen bel of mail gerust.

Met vriendelijke groet: Jan Platteschorre (voorzitter Steeds Hechte Vriendschap)