Onze buurman brugwachter Teus is terug in Dordrecht.

Onze buurman brugwachter Teus is terug in Dordrecht op zijn bekende vertrouwde stekkie bij de Prins Hendrikbrug. In april verhuisde de Brugwachter Teus, een creatie van kunstenaar Jan Stroeve, naar Den Bosch voor een nieuw avontuur op de Hinthamerbrug.

“Ik miste het Wantij, ik miste mijn Prins Hendrikbrug en bovenal miste ik al die lieve, toeterende, gehaaste, scheldende of juist vriendelijk zwaaiende voorbijgangers.” Aan zijn heimwee komt nu een einde, want hij nam afscheid in Den Bosch. Hij kreeg een afscheidstoespraak van Imke, de cheffin van de Bossche brugwachtershuisjes. Wij zijn maar wat blij dat Teus terug is in onze stad, want het brugwachtershuisje was erg leeg zonder hem. “Ik ben terug in Dordt en niets of niemand die me hier ooit nog weg krijgt!” laat Teus weten.

Broodje Brugwachter mag dan een doorslaand succes zijn, toch kan ik het me als ondernemer niet permitteren om achterover te leunen. De concurrentie is moordend! Zo kwam mij ter ore dat Villa Augustus binnenkort óók een broodje bal op het menu zet. Ik bedoel maar. Scherp blijven en vernieuwen, de consument van tegenwoordig is nou eenmaal continu op zoek naar iets nieuws.

Daarom vanaf vandaag bij Broodje Brugwachter:

WEEKACTIE! Broodje Siegfried (tarwebol met échte smeerkaas). Bij 3 broodjes Siegfried GRATIS entree binnenvaartmuseum René Siegfried.

Zie ook zijn eigen Facebooksite https://www.facebook.com/pages/category/Visual-Arts/Brugwachter-Teus-492983474436715/