2-5 november Europort Ahoy Rotterdam

DEZE WEEK VAN 2 TOT 5 NOVEMBER STAAT VERENIGING ‘DE BINNENVAART’ MET EEN EIGEN STAND (HAL 8 NR. 8014) OP DE VAKBEURS EUROPORT 2021 IN ROTTERDAM.

We staan er nog t/m vrijdag en zien u graag langskomen aan onze stand.

Europort viert dit jaar haar 40e jubileum. Europort is een van grootste maritieme vakbeurzen ter wereld. Gehouden in de grootste havenstad van Europa, Rotterdam, is Europort een ontmoetingsplek voor verschillende disciplines binnen de maritieme wereld. Europort wordt gehouden in 10 hallen in Rotterdam Ahoy en trekt elk jaar meer dan 25.000 bezoekers en ruim 1000 exposanten. Op de beursvloer kunnen professionals kennis en expertise opdoen en kennis maken met de nieuwste innovaties, technieken en producten op maritiem gebied. We nodigen je uit om deel uit te maken van de reis van de maritieme transitie; om de kracht van technologie en transparantie te verkennen. Wij nodigen u uit te engineeren, bouwen en om duurzame relaties te onderhouden. TOGETHER, TODAY, TOMORROW.

Welkom bij de registratie van Europort 2021. Een bezoek is gratis wanneer u zich vooraf registreert. We verzoeken u vriendelijk om de gevraagde gegevens in te vullen. Na afronding van uw registratie, ontvangt u een e-ticket met barcode. Met dit e-ticket haalt u tijdens het evenement eenvoudig uw gepersonaliseerde badge op. Meer informatie over Europort, de exposanten en het programma vindt u op www.europort.nl.

Europort 2021 (gesevent.com)

Vereniging ‘De Binnenvaart’ staat met een eigen stand in Hal 8 stand nummer 8014.