MARITIME INDUSTRY 2020 (verplaatst naar 13, 14 en 15 oktober)

  • Datum 13-10-2020
  • Aanvang 13:00 uur - 21:00 uur
  • Locatie Evenementenhal Gorinchem - Franklinweg 2 -4207 HZ Gorinchem
  • Website www.maritime-industry.nl


MARITIME INDUSTRY 2020 (13-14 en 15 oktober)
De zestiende editie van Maritime Industry wordt aanzienlijk groter dan andere jaren. De uitbreiding wordt gerealiseerd door de compleet vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Deze zogeheten Next Level beslaat in totaal 5.800 vierkante meter aan beursvloer en congresruimtes en raakt één-op-één verbonden met de begane grond door twee centrale roltrappen en drie vaste trappen. Tijdens Maritime Industry 2020 staat op deze vernieuwde bovenverdieping de toekomst van de binnenvaart centraal. Ook wordt hier een kennistheater en een nieuw foodcourt ingericht.

De eerste editie van Maritime Industry met de uitbreiding naar de vernieuwde bovenverdieping is op 13, 14 en 15 oktober 2020. “We zetten hier de toekomst van de binnenvaart centraal met exposanten op het gebied van autonoom varen, alternatieve brandstoffen, elektrisch varen en innovaties binnen de maritieme sector. Ook kunnen bezoekers hier aanschuiven in het kennistheater waar de verduurzaming en vergroening van de maritieme sector worden belicht. Daarnaast richten we hier een centraal en nieuw foodcourt in voor een hapje en een drankje”, zegt Bianca van Grinsven namens Maritime Industry.

DE TRANSFORMATIE VAN DE BINNENVAART
De toekomst van de binnenvaart staat centraal tijdens Maritime Industry 2020. Er zijn een hoop vraagstukken rondom wetgeving en voorschriften binnen de branche. Maritime Industry speelt daar op in met o.a. een kennistheater waarin de actualiteiten zoals digitalisering, nieuwe emissie eisen en de modal shift naar de binnenvaart worden behandeld. Daarnaast is er een ‘Paviljoen van de toekomst” dat in samenwerking met Rijkswaterstaat en Smash Smart Shipping wordt georganiseerd.

Evenementenhal Gorinchem – Franklinweg 2 -4207 HZ Gorinchem
Openingstijden beurs: 13, 14 & 15 oktober 2020 / 13:00 uur – 21:00 uur
Inmiddels heeft de vakbeurs ook een volledig nieuwe website gekregen.
Voor meer informatie: www.maritime-industry.nl.

Vereniging ‘De Binnenvaart’ is aanwezig met een eigen stand (E 129).
En we hopen u daar te mogen ontmoeten.