Nieuws


Vergroeningsbijeenkomst op 1 december

23-09-2018 19:41:32

UITNODIGING VOOR (MET NAME DE) ACTIEF VARENDE ONDERNEMERS

Het Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart (EICB) organiseert, in samenwerking met vereniging “De Binnenvaart”, op de RENE SIEGFRIED op zaterdag 1 december een voorlichtingsbijeenkomst over het onderwerp ‘vergroenen’ speciaal voor de actief varende leden.

De wetgeving omtrent uitstoot gaat veranderen met ingang van 2020 en de actief varende ondernemers krijgen allemaal ermee te maken. Het EICB verneemt steeds vaker van varende ondernemers die door de behoorlijke hoeveelheid informatie niet meer weten waar men aan toe is. Daarom wil het EICB graag ondersteuning bieden.

Laat u tijdens deze bijeenkomst o.a. informeren per wanneer een vergroeningsslag nodig is? In welk vaargebied geldt dit? Welke verduurzamingsmogelijkheden zijn er? Is subsidie van toepassing?

Ook zal voldoende tijd worden ingepland om vragen te kunnen stellen en persoonlijk advies in te winnen omtrent uw schip.

Inschrijven?
Wilt u, en/of geïnteresseerde familieleden of kennissen, deelnemen aan dit evenement in het Binnenvaartcentrum de ‘Rene Siegfried’ in Dordrecht, stuurt u dan een mailbericht naar secretariaat@eicb.nl met vermelding van:
- de namen van de personen die zullen deelnemen;
- de naam van uw schip èn;
- uw mailadres.
Er is beperkt plaats, dus schrijft u zich snel in! Deelname is kosteloos.

Heeft u een bepaald onderwerp dat u graag algemeen behandeld zou willen zien door het EICB, noteert u dat dan even in uw mailbericht erbij.

Graag tot ziens op zaterdag 01 december!

Datum  : zaterdag 01 december 2018

Tijd       : 10.00-12.00u

Locatie : Binnenvaartcentrum

               Maasstraat in Dordrecht

 

Vereniging “De Binnenvaart” & Expertise- en InnovatieCentrum Binnenvaart