Nieuws


8 november; VOL GEBOEKT! Gezamelijke mini-cruise van Dordt naar Maasbracht. (klik hier voor meer info).

29-07-2018 21:20:50

Vereniging “De Binnenvaart” & “Maas Binnenvaartmuseum” organiseren in samenwerking met “Dutch Cruise Line” een fantastische 2 x 3 daagse Mini Cruise met het MPS “Olympia”, het inschepen van de Deelnemers Maas Binnenvaartmuseum van uit Maasbracht geschied op 5 November 2018 om 16.00 uur. Het inschepen van de deelnemers vereniging De Binnenvaart geschied op 8 November 2018 om 16.00 uur.

 

De Crew van het “MPS Olympia” heet u van harte welkom aan boord van dit mooie schip met een Welkom Coctail, de Scheepsbar is nu open en kunnen wij tijdens het aperitief even nader kennis maken met elkaar. De Motoren worden gestart en alle Matrozen gaan aan Dek, de afvaart gaat beginnen, de komende 3 Nachten/ dagen zullen wij afmeren in diverse mooie Nederlandse steden waar wij met onze Groep een bezoek kunnen brengen aan de vaak Idyllische sferen en karakters van deze Steden. De chef du Cuisine en zijn Souschefs zullen u weer op wonderbaarlijke wijze (zoals u gewend bent bij D.C.L.) laten genieten van 3 dagen ontbijt, 3 dagen Lunch en 3 dagen uitgebreid 4 gangen Diner.

De Kosten voor deze 3 Nachten compleet verzorgde Reis aan boord van het MPS “Olympia” zijn € 190.00 per persoon. Het vervoer met Heidebloem Cars Visa-Versa Dordrecht Maasbracht, Maasbracht Dordrecht zijn eveneens in de prijs inbegrepen.         U kunt de Reissom € 190.00 PP overmaken op rekening NL36 RABO 0325 3795 05 t.n.v. V.O.F. Olympia Cruises onder vermelding van uw voor en achternamen van de deelnemers, MPS Olympia en de vertrek datum.

Kamers             47 x 2 persoonskamer en 2 x 1 persoonskamer onder het motto “Vol is Vol”

Inclusief is: Logies op basis van een 2 persoonskamer 

Welkom Cocktail

 

                  3 x Ontbijt Buffet

                  3 x Lunch

                  3 x 4 gangen Diner

                  Transfer Dordrecht Maasbracht

                  Transfer Maasbracht Dordrecht

 

Exclusief is: De Drankjes

                  Excursies

 

Aanmelden: Maas Binnenvaartmuseum van uit Maasbracht naar Dordrecht vertrek 05-11-18. 

Roelof Fransbergen

Email: r.fransbergen@gmail.com

 

Aanmelden: vereniging De Binnenvaart van uit Dordrecht naar Maasbracht vertrek 08-11-18.

Ad Schroot

Email: voorzitter@debinnenvaart.nl